Beste Apple iPhones van dit moment

Was het vroeger heel wat er als Apple met een nieuw telefoon kwam, lijkt het vandaag de dag bijna zo dat er maandelijks een nieuwe iPhone wordt gelanceerd. Ben jij gek van Apple en wil je weten uit welke je allemaal op dit moment kunt kiezen en waar je op moet letten? Dan hebben wij een lijst voor jou gemaakt. Want soms zie je door de bomen het bos niet meer. Dit zijn de beste Apple iPhones van dit moment.

1. iPhone 11 Pro (Max)

De iPhone 11 abonnementen vliegen je wellicht om de oren. En dat is zeker niet gek. Het is namelijk de eerste iPhone met een driedubbele camera. De naam Pro is namelijk gekozen omdat dit de nummer 1 iPhone van dit moment is. Hij heeft een heel lange batterijduur, een krachtige A13 chip en een camera die nieuwer van de nieuw is. Met deze telefoon maak je foto’s alsof het je werk is. Je beschikt namelijk over een 12MP groothoek-, ultragroothoek- en telelenscamera. En dat allemaal handig in één telefoon.

2. iPhone Xs

Een telefoon met een randloos design? Dat is deze telefoon. Hij werkt ontzettend makkelijk en snel omdat je veilig gebruik kunt maken van Face ID. Daarnaast heeft deze telefoon een 5,8 inch OLED Super Retina display. Hiermee kun je perfect films of series kijken. Of je nieuwe foto’s bewerken. Want de camera van deze telefoon is ook weer fenominaal. Zoals we ondertussen gewend zijn van Apple.

3. iPhone Xr

Zeg jij: leuk al die camera’s. Maar ik wil gewoon een batterij die lang mee gaat. Top, dan is dit jouw keuze. De batterij van de Apple iPhone Xr gaat langer mee dan welke andere iPhone dan ook. Het scherm is van iets mindere kwaliteit van bijvoorbeeld de iPhone 11 Pro, maar dat zie je dan ook wel aan het prijskaartje. Deze is minder hoog dan de andere telefoons. De camera is ook van mindere kwaliteit, maar beide zie je haast niet. Het scherm en de camera blijven goed werk afleveren. Je kunt bij deze telefoon ook nog kiezen uit 6 verschillende kleuren. Dat maakt hem ook weer wat meer bijzonder!