5x de leukste kerstcadeaus voor voetbalfans

Met de feestdagen voor de deur is het weer tijd om na te denken over leuke cadeaus voor je dierbaren. Dit kan ieder jaar weer de nodige stress opleveren, want wat moet je nog toch iedere keer weer kopen? Heb je een echte voetbalfan in je omgeving? Dan heb je geluk, want daar zijn veel leuke cadeaus voor te verzinnen. In dit artikel vind je alvast vijf ideeën!

1. Biografie van een bekende voetballer

Ook fanatieke voetballers zijn soms toe aan een moment van rust. Daarom is het leuk om een biografie van een bekende voetballer cadeau te doen. Deze boeken verschijnen steeds meer in de boekenwinkels. Er verschenen al bestseller-biografieën van bijvoorbeeld Zlatan Ibrahimović, Lionel Messi en Zinédine Zidane. Maar ook Nederlandse voetballers waagden zich al aan het uitbrengen van een biografie, zo kun je een boek over Johan Derksen, John de Wolf of Dennis Bergkamp cadeau doen. Let dan wel op dat je een (oud-)speler kiest die in het favoriete team speelt van degene aan wie je het geeft!

2. Voetbalwedden-pakket

Veel voetbalfans vinden het leuk om (online) op wedstrijduitslagen te wedden. Hier kun je ook goed op inspelen met een cadeau. Stel dan een pakket samen zodat je dierbare zich helemaal kan richten op het wedden op voetbal. Er zijn boeken te koop over hoe je het beste kunt gokken op voetbalwedstrijden; combineer er één met een aantal Toto-formulieren en een enveloppe met geld die ze kunnen gebruiken als tegoed voor het voetbalwedden. Ben je zelf niet zo thuis in het wedden en hoe bookmakers te werk gaan? Op beste-bookmakers.nl vind je hier meer informatie over.

3. (Gepersonaliseerde) sportkleding

Het is ook altijd een goed idee om sportkleding cadeau te geven aan voetballiefhebbers. Voetbalkleding is over het algemeen vrij prijzig en het zal dus zeker een leuke verrassing zijn om cadeau te krijgen. Wat ook een idee is, is om te gaan voor gepersonaliseerde sportkleding. In dat geval kies je een mooie sportpolo, T-shirt of voetbalschoenen uit en laat je die bedrukken met de naam of het rugnummer van degene aan wie je het cadeau wil geven.

4. Geef een voetbalreis cadeau

Wil je echt uitpakken? Dan is het leuk om een voetbalreis cadeau te doen. Houd dan wel de maatregelen in de gaten zodat je zeker weet dat er weer een voetbalwedstrijd bezocht kan worden. Bij een voetbalreis wordt een ticket voor een voetbalwedstrijd gecombineerd met een vlucht naar het desbetreffende land en een overnachting in een mooi hotel. Oriënteer je online op verschillende aanbieders van voetbalreizen, zodat je de meest voordelige deal vindt.

5. FIFA: dé voetbalgame

Mocht de voetballiefhebber in kwestie er nog niet van in het bezit zijn dan is het een goed idee om het nieuwste FIFA-spel als cadeau te geven. Dit is het populairste voetbalspel en wordt wereldwijd gespeeld. In dit simulatiespel kan de voetbalfan zelf voetballen voor één van zijn of haar favoriete clubs of landen. Mocht je een FIFA-spel cadeau willen doen dan is het wel slim om te kijken of de gelukkige in het bezit is van een PlayStation of bijvoorbeeld een Xbox zodat je wel de juiste game aanschaft.