2020 Onderbroeken en Boxershort trends voor mannen

Last Updated on: 24th januari 2020, 01:38 pm

Een onderbroek is een onderbroek, toch? Dat klopt eigenlijk wel, maar toch zie je dat ook hier in de loop der tijd nog wel eens wat in veranderd. Van de witte slip tot aan de strakke boxer, de band boven de broekrand zichtbaar of juist niet, ook ondergoed kent trends. Tijd om de trends voor mannenondergoed voor 2020 eens onder de loep te nemen.

Fris en schoon of versleten?

Mannen blijken niet allemaal even veel om ondergoed te geven. maar liefst 38% vindt het totaal niet belangrijk wat hij draagt, zo’n 30% vindt een oude onderbroek lekkerder zitten dan een nieuwe en maar liefst 12% is daadwerkelijk gehecht aan zijn oude onderbroek. En bijna de helft van de mannen doet niet dagelijks een schone onderbroek aan. Dat kan natuurlijk écht niet meer anno 2020. Het is daarom te hopen dat het een trend wordt dat iedereen elke dag een schone onderbroek aandoet en versleten ondergoed tijdig weggooit en vervangt.

Misschien komt het niet willen weggooien wel doordat mannen het zonde vinden om spullen die nog ‘goed’ zijn weg te gooien. Zolang de gaten er niet in hangen, kun je het toch nog gewoon aan? Heren, investeer in fijne nieuwe slips of boxers, dit hoeft écht niet de hoofdprijs te kosten.

Comfortabel en duurzaam

Wij Nederlanders houden van comfortabele kleding. Het is niet voor niets dat je een Nederlandse man uit kunt tekenen in een spijkerbroek en t-shirt of trui, bij voorkeur met een paar sneakers eronder. Er is dan ook een grote groep mannen die niet eens een pak in de kast hebben hangen. Iets wat voor bijvoorbeeld een Italiaanse man ondenkbaar is. Ook qua ondergoed kiezen we dus voor comfort. Je hebt het tenslotte de hele dag aan.

Gelukkig is de trend voor 2020 dat comfortabel ondergoed niet langer saai en ouderwets hoeft te zijn. De nieuwste generatie onderbroeken en boxershorts worden gemaakt van heerlijk luchtig, ademend materiaal zoals bamboe. Dit is ook nog eens duurzaam, iets dat steeds belangrijker wordt. Door de juiste pasvorm te kiezen die voor jou prettig voelt, kun je altijd goed voor de dag komen, wat er ook gebeurt, zonder dat je in hoeft te leveren op comfort. Kijk, dat zijn trends waar mannen blij van worden, toch?