Verwarmde zolen: de oplossing voor koude voeten

Heb je vaak last van koude voeten dan is er een oplossing die zorgt dat je de hele dag hier geen last van hoeft te hebben. De verwarmde zolen van BERTSCHAT® houden je voeten tot wel 14 uur warm. Door middel van een krachtige accu, die via USB oplaadbaar is, verwarmen de zolen en zorgen de verwarmde inlegzolen voor lekker warme voeten.

Gebruiksgemak

De verwarmde inlegzolen zijn zo ontworpen dat je geen last hebt van de in de zool verwerkte accu en ook de verwarmingselementen voel je niet. De verwarmde zolen zijn lekker dun zodat ze in praktisch elke schoen gedragen kunnen worden. Doordat je de verwarmde zolen op maat kunt snijden kan je altijd zorgen dat de zool perfect in je schoen past. Als je de verwarmde zolen al een tijdje aan hebt staan en je voeten worden te warm kan je via de meegeleverde afstandsbediening eenvoudig de verwarmde inlegzolen zolen op een lagere stand zetten of uitschakelen.

Wandelen of werken

Omdat de verwarmde inlegzolen van BERTSCHAT® zo makkelijk te gebruiken zijn kan je ze voor veel doeleinden gebruiken. Stop de verwarmde zolen in je wandelschoenen en je hebt gegarandeerd de hele wandeling lekker warme voeten. Hetzelfde geldt als je de zolen voor je werk gebruikt. Moet je buiten de hele dag in de kou werken dan zijn deze verwarmde inlegzolen een ideale  oplossing. Je zet ze met de afstandsbediening aan de hele werkdag heb je  nergens last meer van. Wil je ze gewoon gebruiken voor huis, tuin en keukengebruik kan dat natuurlijk ook. Omdat de verwarmde zolen zo comfortabel zitten ga je makkelijk even boodschappen doen of in de tuin werken.

Lange Verwarming

De verwarmde inlegzolen zijn voorzien van de sterkst mogelijke accu die technisch mogelijk is. Afhankelijk van de isolatie die je al in je schoen hebt zorgen de verwarmde zolen voor een verwarming tot 14 uur op een volle accu. Hoe beter je schoenen zijn geïsoleerd, hoe warmer de verwarmde zolen aanvoelen.

De werking

Het verwarmingselement van de zolen zit bij de tenen. Omdat de tenen verwarmd worden zal de rest van de voet ook lekker warm worden. De warmte van de tenen straalt door naar de rest van de voet. Op deze manier kan de accu zo efficiënt mogelijk worden benut omdat er geen energie wordt gebruikt aan het onnodig verwarmen van de rest van je zolen.

Altijd warme voeten

Zoals je ziet kan je de zolen op vele manieren gebruiken. Draag ze in en om het huis om comfortabel warme voeten te houden. Als je ze wat actiever wil gebruiken tijdens je werk of een flinke wandeling kan dat ook. Je zult met de verwarmde inlegzolen van BERTSCHAT® nooit met koude voeten zitten.