Typische kerstpakketten voor mannen

Net als ieder jaar, is het ook dit jaar weer tijd voor het samenstellen en geven van een kerstpakket. Waar het meestal om een pakket vol lekkernijen gaat, is het ook leuk om een keer iets anders te doen. Zo is het bijvoorbeeld voor vrouwen leuk om een waardebon van bijvoorbeeld de Douglas te doen voor een flesje parfum, terwijl mannen vaak meer waarde hechten aan een gadget. Toch zien we dat het voor mannen vaak een stuk lastiger is om iets leuks te bedenken dan voor de vrouwen. Behoor jij nu ook tot die groep werkgevers, die het lastig vindt om iets voor mannen te bedenken. dan ben je hier aan het juiste adres! Wij delen namelijk een aantal waardevolle tips met je, waarmee je verzekerd bent van een leuk en ook vooral origineel pakket.

Hoe regel ik dit organisatorisch?

De meeste werkgevers vinden het vaak een heel gedoe om individuele kerstpakketten samen te stellen, terwijl dit tegenwoordig makkelijker is dan ooit. Zo kun je namelijk online, bij verschillende partijen een kerstpakket per stuk bestellen, zodat je op basis van bijvoorbeeld geslacht of budget een aantal verschillende pakketten kunt bestellen voor het personeel. Dit is dan ook direct de perfecte manier om een schifting te maken tussen mannen en vrouwen, alhoewel ook veel vrouwen vaak de voorkeur geven aan iets anders dan een potje parfum. Zorg er dus wel voor dat je iedereen de vrije keus laat om te bepalen voor welk pakket ze gaan. In deze moderne wereld kan het natuurlijk niet meer om de mannen en vrouwen van elkaar te scheiden.

Gadgets en elektronica

De meeste mannen zijn vaak dol op gadgets en elektronica. Denk aan handige accessoires voor hun smartphone, oordopjes of een draagbare oplader voor onderweg. Daarnaast zijn er nog talloze leuke ideeën te bedenken, waarmee we je kunnen verzekeren dat je de ontvanger een plezier doet. We hebben het dan misschien wel over typische mannen cadeau’s, maar ook veel vrouwen vinden het ontzettend leuk om een praktisch cadeau te krijgen zoals oordopjes. Vind je het nu lastig om een volledig kerstpakket samen te stellen, dan kun je ook gewoon een kerstpakket met eten en drinken bestellen bij kerstpakkettenplaza.nl en later zelf iets extra’s toevoegen.

Verzorgingsproducten

Hoewel sommige mannen misschien niet graag toegeven, vinden ze het wel fijn om goed verzorgd te worden en ook te zijn. Overweeg verzorgingsproducten zoals luxe scheerschuim, aftershave balsem of een heerlijke douchegel. Je zult namelijk versteld staan van de hoeveelheid mannen die dagelijks bijvoorbeeld een dagcrème gebruikt om de droge huid tegen te gaan. Het leuke aan dit type kerstpakket, is dat je hier ook een schifting in kunt maken tussen mannen en vrouwen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een pakket met typische mannelijke producten en voor de vrouwen binnen het bedrijf een pakket met vrouwelijke verzorgingsproducten.

Weet je het niet? Ga voor een cadeaubon!

Het verdient misschien niet de originaliteitsprijs, maar veel mensen waarderen het wel enorm. Hoe leuk en vooral ook handig is het, om in plaats van een enorme doos met lekkernijen, gewoon met een cadeaubon van BOL.com, Mediamarkt of andere grote winkel te komen? Zo kan iedereen zelf bepalen wat ze kopen en hoef je je ook niet druk te maken of het wel of niet in de smaak valt.