Koop jouw telefoon accessoires online

Is jouw oplader kapot of doet hij het niet meer goed? Dan is het tijd voor een nieuwe! Het is zonde om er te veel te betalen als dit niet nodig is. Koop daarom je laders bij happyladers.nl. Zij bieden originele kabels en adapters aan voor een lage prijs. Wat de voordelen zijn en hoe ze dit doen ? Lees verder en kom erachter!

Happyladers.nl

Op 16 januari 2020 is het bedrijf Happyladers gestart. De oprichters vinden dat consumenten nog steeds te veel geld uitgeven aan kabels en adapters die vervolgens al na twee maanden onbruikbaar zijn. De 100% originele kabels worden altijd aangeboden voor de laagste prijs. Door alle opladers direct in grote getalen in te kopen kunnen ze altijd de laagste prijs hanteren. Hierdoor worden de producten niet geleverd in de retail verpakking, maar in beschermend plastic. Hiermee worden kosten bespaard op de verpakkingen.

De voordelen

Als je voor 17:00 besteld heb je de laders morgen al in huis. De artikelen worden met een brievenbuspakket zonder track & trace verzonden, zo hoef je niet thuis te zijn voor de aflevering. Passen de artikelen niet in een brievenbuspakket? Dan wordt het standaard met track & trace verzonden. Deze verzendmethodes zijn allebei gratis. Is het niet wat je verwachtte? Dan ontvang je jouw geld terug. Daarnaast ontvang je altijd korting als je twee of meer laders besteld. De website heeft een webwinkelkeurmerk, het is namelijk juridisch gekeurd en de identiteit is gecontroleerd. Via ruim acht veilige betaalmethodes rond je de bestelling af.

Het aanbod

Het aanbod van Happyladers.nl is erg gevarieerd en breed. Ze bieden Iphone, Macbook en Samsung opladers aan tegen scherpe prijzen. Daarnaast zijn er ook draadloze Bluetooth oordopjes en smartwatches te koop. Zoek je een hoesje of screenprotector voor je Iphone, dan ben je ook aan het juiste adres.

Bestel jouw accessoires

Ben je opzoek naar een nieuwe lader of naar een telefoonhoesje? Ga dan naar Happyladers.nl en zoek jouw accessoires uit! En profiteer van de laagste prijs en snelle verzending. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice.