juultje tieleman wiki

Juultje Tieleman: alles wat je over deze mooie dame moet weten

Last Updated on: 31st juli 2023, 10:04 am

Deze dame is bekend geworden als ‘vriendinnetje van’, maar heeft inmiddels zelf ook een aardige achterban op Instagram opgebouwd. Wat moeten we allemaal weten over haar?

Wie is Juultje Tielemans en wat is haar leeftijd?

Juultje Tielemans is geboren op 7 juli 1999. Ze heeft een van de populairste Instagramaccount van Nederland. Ze reist de wereld af en legt dit vast in jaloersmakende Instagramposts en video’s. Ze bezoekt exclusieve feestjes, luxueuze oorden en prachtige stranden en lijkt daarmee het absolute droomleven waar te maken. Zelf vindt ze dat er erg nuchter onder gebleven is en wil ze laten zien wat er echt belangrijk is. Ze maakt ook nog haar eigen muziek en is druk bezig om haar muzikale carrière van de grond te krijgen. Dat alles naast haar drukke social media-bestaan.

Waar kennen we haar van?

Juultje is bekend geworden samen met haar voormalige vriendje Giovanni, of ook wel Gio. Misschien ken je hem wel van zijn Youtube filmpjes. Hij was aardig groot op Youtube en Mevrouw Tieleman was zijn rechterhand. Helaas kon het niet allemaal rozengeur en maneschijn blijven voor die twee. Ze hebben het uitgemaakt in 2017. Juultje is toen zelf verder gegaan met haar Instagramaccount en ze is ook begonnen met haar eigen Youtubekanaal. Binnen no time had ook Juultje succes met haar filmpjes op hét kanaal van deze tijd. Ze begon haar Youtube account in 2015.

Instagram

Haar Instagramaccount is er een om u tegen te zeggen. In ieder geval tegen het imperium dat ze heeft opgebouwd en het aantal volgers dat nog steeds elke dag blijft groeien. De mooie blondine heeft er kiekjes opstaan van over de hele wereld. Op elke foto groeit het aantal likes meer en meer. Juultje is dan ook nog lang niet uit gefotografeerd. Ze geniet van het leven als influencer en komt daar ook voor uit. Kiezen tussen de twee kanalen is echter een onmogelijke keus voor Juultje. Als ze zou moeten kunnen tussen haar twee pareltjes, gaat ze voor beide. Een beetje ertussenin, is haar definitieve antwoord.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Still So many reasons to smile, still So many reasons to be grateful 🤍

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman) op

‘Ik ben influencer’

Door het succes op beide accounts, zowel Youtube als Instagram, mocht ze ook meedoen met de documentaire ‘Ik ben influencer’. Deze documentaire komt van Laura Veenstra. Ze is een jaar lang drie jonge influencers gaan volgen om hun leven vast te leggen. “Onderzoek toont aan dat veel jongeren tegenwoordig ‘influencer’ willen worden. Ik merkte dat de term ‘influencer’ bij veel mensen een negatieve associatie oproept, terwijl ‘influencen’ zoveel meer is dan vloggen of foto’s op social media plaatsen. Deze film volgt drie totaal uiteenlopende personen, met een gemeenschappelijke deler: het zijn jonge mensen met torenhoge ambities en grote dromen, terwijl dit veel van ze vergt. Zij zijn de idolen van nu en ik heb tijdens het maken van de film gezien hoe zij jongeren op een positieve manier weten te inspireren,” zegt ze tegen Videoland, waar de documentaire op te zien is.

Ze hoopt dat de documentaire kan afrekenen met de vooroordelen die mensen hebben over deze drie mensen en influencers in het algemeen. Ze volgt Kaj Gorgels, Qucee en Juultje Tielemans een jaar lang op de voet om al deze beelden te schieten. De documentaire laat de personen achter de foto’s en de vlogs zien. Het gaat over hun ambities, het werk dat ze nu doen en hoe ze dat volhouden. Likes en commentaren, hun onzekerheden en de haat die ze af en toe over zich heen krijgen, maar ook de lof, de kansen en nieuwe uitdagingen.

De break-up

Juultje is dus al een tijdje solo, maar de heftige break-up was niet zomaar een. Het stel ging in 2017 uit elkaar. Een heftige tijd, omdat het voor de twee tieners niet makkelijk is om door een break-up te gaan, maar des te meer omdat hun liefdesleven op social media staat. Alles wordt zonder pardon op internet gezet en iedereen kan alle updates blijven volgen. Niet makkelijk voor twee jonge mensen. Juultje laat later ook weten dat ze erg veel hatelijke reacties kreeg in die tijd van Giovanni’s fans. Ze werd er onzeker door en voelde zicht slecht. Gelukkig is ze daar weer helemaal bovenop gekomen.

De make-up

Het ging iedereen voor de wind. Juultje deed het in haar eentje, maar toch zijn die twee uiteindelijk weer samengekomen! Fans van de beide Youtubesterren konden hun geluk niet op. Tuurlijk waren daar de bekende haatreacties, maar dat kon de twee niet schelen. Ze zijn verliefd. Later gaat het stel toch weer uit elkaar. Ze worden er beide niet gelukkig van. Dan zijn er hier en daar nog nieuwe speculaties dat die twee weer samen zouden zijn, maar niemand weet het zeker en niemand laat wat los. Op al haar Instaposts van de laatste staat ze in ieder geval alleen op de foto.

De toekomst

Wat staat er dan nog te wachten voor Juultje? Heeft ze haar top al bereikt? Gaat ze stoppen met Youtube of zit ze nog goed op haar plek? Moeilijk vragen allemaal, maar het liefst zou Juultje lekker doorgaan met zingen. Ze heeft één nummer uitgebracht, maar het liefst zou ze daar nog meer van maken. Of er echt een muzikale carrière op haar te wachten staat is nog onzeker. Op dit moment gaat Youtube nog heel goed en vindt ze dat ook leuk om te doen. Nog een leuk feitje om te vertellen is dat deze dame het leuk lijkt om te investeren in vastgoed. Ze heeft het er vaak met haar vader over, maar ze wil eerst graag zelf een huis in Rotterdam kopen voordat ze over gaat op investeren in meerder huizen.

 

Lees ook eens: