Je vriendin verrassen met een ontbijt op bed: ultieme tips

Veel vrouwen zouden willen dat hun vriend(in) zo nu en dan wat romantischer zou zijn. Vaak, als je wat langer samen bent, gaat de spanning al gauw van een relatie af en kun je het leuk proberen te houden door af en toe een romantisch gebaar te maken. Zoals een ontbijtje op bed brengen. Daardoor ontwaakt je vriend(in) toch direct een stuk vrolijker én heb jij iets liefs gedaan. Voor een ultiem ontbijtje op bed hebben wij een paar tips.

  • De juiste ingrediënten

Het maken van een ontbijtje vereist aparte aandacht. Het ontbijt mag niet te zwaar zijn, jullie zijn immers net wakker, maar ook niet te licht, want het moet wel je brandstof zijn om de dag te kunnen beginnen. Het is slim om onderzoek te doen naar ontbijt gerechten zodat je genoeg inspiratie hebt.

  • Fruit

Fruit bij een ontbijtje op bed doet het altijd goed. Vrijwel iedereen vindt fruit lekker, het is gezond, en staat ook nog eens kleurrijk. Versgeperst sinaasappelsap of een andere smoothie is ook echt een must.

  • Koffie

Heel eerlijk: hoewel ik houd van ontbijten, kijk ik toch altijd het meest uit naar mijn eerste kopje koffie van de dag. Heerlijk! Koffie is onmisbaar bij een ontbijtje op bed.

  • Een eitje in de vorm van een hart

Bij verschillende bakkerswinkels kun je wel een ijzeren hartjesvorm krijgen. Verhit wat boter of olie in een pan, leg de bakvorm in de pan en breek het eitje in de bakvorm. Zo vormt het eitje zich naar jouw gewenste vorm en kun je bijvoorbeeld een hart serveren op toast! Hoe romantisch is dat?

  • Bubbels

De kans is groot dat je hier wel het meeste succes mee boekt als het weekend is en niet voorafgaand aan een lange werkdag, maar wanneer jullie iets te vieren hebben (of juist niet – bubbels zijn altijd goed) kun je ervoor kiezen om de koffie om te wisselen voor bubbels. Champagne breakfast, dat is toch geweldig?

  • Warme broodjes

Als kerst op de taart: warme broodjes of croissants. Geloof ons: die doen het écht altijd goed. Wakker worden met de geur van verse warme broodjes is zó fijn.