iPhone XS, XR of tóch de 11 kopen?

Apple heeft de afgelopen jaren zóveel iPhones uitgebracht, dat het lastig kan zijn om hierin een keuze te maken. In dit artikel zoomen we in op de iPhone XS (2018), iPhone XR (2018) en iPhone 11 (2019). Het zijn drie toptoestellen die je inmiddels voor een aantrekkelijke prijs kunt kopen. En indien je voor de refurbished-variant van Forza Refurbished kiest, ben je wel héél voordelig uit!

iPhone XS

De iPhone XS is een premium iPhone. Het toestel beschikt over een hoogwaardig OLED-scherm, stevige roestvrijstalen toestelranden en een dubbele camera met telelens. De iPhone XS is zo dun mogelijk vormgegeven, waardoor het toestel prettig in de hand ligt en fijn is in gebruik. Dit premium toestel had een hoge introductieprijs vanaf €1.159. Wanneer de iPhone XS refurbished kopen? Als je verre objecten wilt fotograferen, de beste kijkervaring wilt hebben op een OLED-display en een toestel zoekt die premium aanvoelt en er oogstrelend mooi uitziet.

iPhone XR

De iPhone XR is de budgetgerichte variant van de iPhone XS. Apple heeft concessies gedaan om zo de prijs naar beneden te drukken. En met succes, want de iPhone XR had een introductieprijs vanaf €859. Het toestel moet het met een minder goed LCD-scherm doen, een enkele camera achterop en randen van aluminium. Ook is het toestel iets minder verfijnd vormgegeven. Wél kun je dit toestel in zes vrolijke regenboogkleuren kopen. Wanneer de iPhone XR refurbished van Forza kopen? Als budget een grote rol speelt, maar je wel een iPhone wilt hebben met veel technische snufjes van deze tijd.

iPhone 11

De iPhone 11 is de opvolger van de iPhone XR. Ook dit toestel is met oog voor budget gemaakt en had een introductieprijs van €859. Wél heeft de iPhone 11 een flinke camera-upgrade gehad, met een extra (ultragroothoek) camera en een paar mooie nieuwe functies, waaronder Nachtmodus. Ook de frontcamera is verbeterd. Selfies maak je alléén met dit toestel in 12-MP en filmpjes zijn in 4K. Wanneer de iPhone 11 refurbished kopen? Als je een echte camerafanaat bent en een betaalbare, kleurrijke iPhone zoekt waarop de cameramogelijkheden uitgebreid zijn.

Overeenkomsten

Wat alle drie de iPhones gemeen hebben is de glazen achterkant, die geschikt is voor draadloos opladen. Ook hebben alle drie de toestellen de bekende zwarte inkeping aan de voorkant, waarin de Face ID-ontgrendelfunctie verwerkt zit. Ook de scherpe prijs hebben de iPhones gemeen. Het zijn inmiddels niet meer de nieuwste iPhones en dat merk je terug in de prijs. Via Forza Refurbished haal je deze iPhones nóg voordeliger in huis, zónder dat dit ten koste gaat van de hoge Apple-kwaliteit.

Refurbished met keurmerk

Elke iPhone is professioneel gecontroleerd op 50 technische punten en waar nodig zijn reparaties of vervangingen doorgevoerd. Elke iPhone wordt verkocht met 2 jaar garantie en gratis nieuwe oplader. Forza Refurbished beschikt over het Keurmerk Refurbished-label. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbaar device dat afkomstig is van een professionele en financieel gezonde aanbieder. Refurbished met het keurmerk functioneert technisch even goed als een nieuwe iPhone, maar is dan een stuk voordeliger. En het is nog goed voor het milieu ook.  Zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur besteld? Morgen gratis thuisbezorgd.