Escha Tanihatu: VI Bar Vrouw en Vrouw van Danny Vera

Iedere dag zijn er een hele hoop mensen die naar het programma VI kijken. De meeste mannen doen dit natuurlijk voor het voetbal. Maar er is een andere reden waarom er zoveel mensen zijn die naar dit programma kijken. Dit is natuurlijk de beeldschone dame die er achter de bar staat. Escha Tanihatu is al voor een tijd lang de barvrouw van dit programma. Niet zo heel veel mensen weten wie Escha Tanihatu is, laat staan wat ze in het dagelijks leven doet. Hier gaan wij verandering in brengen. In dit artikel leer je namelijk alles wat je maar moet weten over Escha Tanihatu!

Wie is Escha Tanihatu?

Goed, laten we maar eens beginnen bij het begin. Wie is Escha Tanihatu? Escha Tanihatu is en vrouw die in feite al voor een lange tijd is terug te vinden voor het grote publiek, ook al weten de meeste mensen dit niet. Ze is namelijk aan de slag gegaan als presentatrice en als model. Daarnaast heeft ze ook nog eens een tijdje als model gewerkt. Alles is begonnen voor Escha Tanihatu toen ze op een jonge leeftijd begon in het theater. Hier heeft zij de rol van Anne Frank op zich genomen voor de gelijknamige musical. Voor haar rol heeft zij een nominatie gekregen voor de theaterprijs De Electra. Deze heeft ze helaas niet gewonnen. Na dit avontuur is ze mee gaan doen met verschillende soorten spellen op televisie. Hier moet je denken aan het spel Reiskoffer en aan Spetter. Dit heeft haar echt bekend gemaakt in ons land, steeds meer mensen leerden haar kennen via de tv.

Nu is het spelen van spelletjes natuurlijk niet genoeg om geld mee te verdienen. Dit is dan ook de reden daat ze later is begonnen met het presenteren van verschillende programma’s. Hier bleek ze talent voor te hebben, al bleef het nog wel beperkt tot de regionale zenders. Ze had meer succes met de filmwerekd. Na enkele korte films in 2003 en 2006 speelt Escha in 2007 in de bioscoopfilm “Kapitein Rob en het geheim van Professor Lupardi” van regisseur Hans Pos, met o.a. Katja Schuurman en Thijs Römer. In 2010 krijgt Escha de rol van Sophie in de horror-film “Sint” van regisseur Dick Maas met o.a. Caro Lenssen en Egbert-Jan Weeber en heeft zij een rol gespeeld in de serie “Retour Uruzgan” (EO) van Erik van ’t Wout.

Leeftijd van Escha Tanihatu

Escha Tanihatu is geboren op 23 juli 1984. We kunnen dan ook concluderen dat ze er nog heeeel goed uitziet voor haar leeftijd.

Carriere bij VI

Escha Tanihatu is met name bekend van haar werk als barvrouw bij het programma VI. Dit bekende voetbalprogramma trekt iedere dag weer ontzettend veel mensen, soms zelfs over de miljoen. Dit heeft ervoor gezorgd dat het grote publiek snel bekend is geworden met Escha Tanihatu. Zij is naast haar rol in VI ook actief als barvrouw voor VI Oranje. In de uitzendingen zelf neemt ze niet deel aan de gesprekken, ze fungeert meer als een soort vertegenwoordiger voor de show. De reden hiervoor is natuurlijk dat het een prachtige vrouw is om te zien. Niet voor niets dat zij mee heeft gedaan aan een item voor de Playboy, iets waar menig man wel van kon juichen.

Actief voor goede doelen

Als dit nog niet genoeg was is Escha Tanihatu ook nog eens actief op het gebied van goede doelen. Zo is zij voor een lange tijd een vertegenwoordiger geweest van diverse soorten stichtingen. De belangrijkste hiervan is stichting CAVAK (Centrum voor Audio Visuele Amateurkunst). Door middel van haar werk bij deze stichting probeert zij om amateurfilmmaker de kans te geven om hun werk tentoon te stellen aan het grote publiek. Van hier uit werkt ze ook voor het castingbureau Filmcruitz. Hierin heeft ze een leidinggevende rol. Hierin fungeert ze dus als een tussenpersoon tussen de artiesten en de bedrijven die op zoek zijn naar nieuw talent. Mocht je meer te weten willen komen over deze stichting dan verwijzen we je door naar de site, hier staat namelijk alles op wat je maar moet weten.

Relatie met Danny Vera

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🤩Nu in de winkel! @esquirenl artdirector: @choqueling fotografie: @carinverbruggen styling: @hommessemmoh visagie: @rozagriffioen

Een bericht gedeeld door Escha Tanihatu Vera (@eschatanihatu) op

Veel mensen weten dat Escha Tanihatu een relatie heeft met Danny Vera. Mocht je het nog niet weten, Danny Vera is op dit moment een van de bekendste zangers die ons land kent. Ze is al getrouwd met hem sinds 2013. Voor deze periode had ze al voor ruim 9 jaar lang een relatie met Vera. Het is overigens niet helemaal toeval dat het zo goed klikt tussen beide personen. Escha Tanihatu werkt namelijk als barvrouw voor VI en Danny Vera maakt deel uit van de huisband van VI. Dit zal dus zeker van invloed zijn geweest op de vonk die tussen beide personen is ontstaan. De relatie is dan ook echt met name waar Escha Tanihatu op dit moment mee bezig is. Ze heeft namelijk aardig wat werk aan de carrière van haar man. Zij neemt de taken van onder andere een deel van het management op zich. Naast deze klussen is ze dus nog actief als model en als presentatrice. Als je zijn muziek nog niet kent raden we je zeker aan om dit even te checken. Vera is niet voor niets een van de meest gestreamde Nederlandse artiesten van dit moment.

Escha Tanihatu is dus een dame is echt hard aan het werk is. Het ziet er voor nu naar uit dat ze de filmwereld achter zich heeft gelaten en dat ze zich echt richt op het presenteren. Ook staat ze altijd klaar voor haar man Danny Vera om hem te helpen met mogelijke klussen. Door haar bijzondere rol bij VI zullen een hoop mensen, vooral de mannen, met veel plezier terugdenken aan het programma. Door dit artikel te hebben gelezen heb je in ieder geval een beter beeld over wat deze vrouw allemaal kan en wat ze allemaal al heeft gedaan in haar leven!

 

Lees ook eens: