5x de beste outdoor mannenweekenden

Last Updated on: 11th juli 2022, 01:23 pm

Wil jij samen met de mannen op pad, maar wil je er een echt mannenweekend van maken in de buitenlucht? Wij zetten de beste outdoor mannenweekenden voor je op een rij. 

De tijd van bowlen tijdens een mannenweekend is wel geweest. Of misschien zijn er nog steeds standaard mannenweekenden waarbij ze naar een escape room gaan. Maar jij wil toch liever lekker in de buitenlucht kunnen rauwdauwen. Van paintballen tot een compleet outdoor mannenweekend met vuur maken, gans fileren en barbecueën. Het kan allemaal. Wij zetten de beste outdoor uitjes voor tijdens mannenweekenden voor je op een rij. 

1.    Dropping 

Hoe vet is het om gedropt te worden midden in het bos. Dit kan allemaal in combinatie met een echte legertruck. Een bedrijf dat is gespecialiseerd in het outdoor en ook in het leger hebben gezeten zetten je midden op de Veluwe af. Vanaf hier moet je doormiddel van opdrachten weer je weg naar de bewoonde wereld zien te vinden. Je kan dit doen in een groep of los van elkaar in twee teams. Zo maak je er ook nog eens een flinke strijd van. 

2.    Bushcraft mannenweekend 

Wil je met de mannen echt wat leren over de natuur? Tijdens dit bushcraft mannenweekend leren wij je van alles over de natuur en over overleven in de natuur. Dit is een natuurbeleving Nederland en hierbij ga je leren vuur maken, opdrachten tegen elkaar doen. Lekker de bbq aansteken en onder andere een gans fileren. Dit is een bushcraft weekend die speciaal op maat wordt gemaakt voor jou. 

3.    Mission Impossible 

Ook dit is weer een opdrachten weekend. Met een legertruck rij je door Amsterdam en moet je onderweg opdrachten uitvoeren. Je kan de vriendengroep opdelen in twee teams en beide teams hebben een ware leider. Hierdoor is het ook geschikt voor vrijgezellenfeesten. Welk team kan het beste acties uitvoeren en tactisch blijven nadenken? 

4.    Met de Solex op pad 

Vroeger reden de solexen door het hele land. Maar inmiddels zie je ze eigenlijk nooit meer. Maar er bestaan nog bedrijven die de solex verhuren. Zo kan je lekker schuren door het platteland met z’n allen. Stop bij een paar highlights en ga lekker pannenkoeken eten bij een pannenkoekenhuis onderweg. Dit is zeker een uitje ook voor een vrijgezellenfeest. 

5.    Bierproeverij in de buitenlucht

Bier houdt toch iedere man van? Wat nu als er een heerlijke bierproeverij wordt samengesteld. Zo is er een specialist die je precies laat zien welke biertjes passen bij welke gerechten. Maar hij vertelt ook meer over de achtergrond van de biertjes. Zo’n uitje past perfect bij een goede barbecue. Je kan een bierbrouwer gewoon bij je thuis laten komen waardoor jij zelf ook een gedeelte van de hapjes kan regelen. 

Meer outdoor mannenweekenden? 

Er is nog veel meer te bedenken om te doen met de mannen. Denk hierbij aan het rijden op een puch, het leren flyboarden of misschien wel powerkiten op het strand. Kijk eens naar een weekend dat goed bij jullie mannengroep past.